Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Strana Sociálně Satanistická

Strana Sociálně Satanistická se rozhodla kandidovat v dalších volbách. Jejím heslem je: "Na stará kolena nohy v teple!"



Je to pouze pár týdnů, co se na naší politické scéně zjevila nová strana - SSS. Založena byla po jedné pitce v hostinci Satanova Šestka v Kozichlupech nad Cidlinou a za dobu své krátké působnosti stačila nabrat tolik členů, jako všechny české strany za posledních šest let. ČSSD, ODS i KSČM se donedávna klepaly hrůzou, že by s touto rodící se velmocí museli jít do volebního boje. Včerejší historicky první sjezd SSS jim však mnoho optimismu nepřidal. V hlavní otázce panuje ve straně na politiku až neuvěřitelná shoda: do voleb se de.

Podle průzkumu ZY tato skutečnost značně ovlivnila preference ostatních již zavedených stran. Ačkoli se představitelé SSS zatím vyskytují v médiích jen velmi zřídka a strana má poněkud nestandardní chování, volilo by ji v současné době přes 40% dotázaných. Zbylé strany pouze paběrkovali. ČSSD i ODS po smutných třech procentech, jen KSČM se díky svým věrným relativně drží se sedmi, což ji činí po SSS druhou nejsilnější stranou, zatím co ostatní by se do parlamentu ani nepodívaly. Jak je v ČR zvykem, zbytek voličů by se raději nedostavil k volbám vůbec.

Strana láká příznivce zejména na bezstarostný život na zemi i pod zemí, možnost dělání jakýchkoli prasáren a přesto všechno zaručuje špičkové posmrtné služby. Jejím volebním sloganem, který na billboardech propaguje stranický maskot Satánek, se stalo: "Na stará kolena nohy v teple!"

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!