Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Konec školní docházky v Rakousku?

Po nedávném zákazu návštěv Mikuláše ve vídeňských školkách přichází další opatření chránící děti před traumaty.


Snaha chránit naše děti je jistě záslužná. Po ohromném vídeňském úspěchu v omezování dětských traumat zákazem hnusného a zkaženého Mikuláše i se všemi jeho kýčovitými kumpány se tamní radní rozhodli ve své bohulibé politice nadále pokračovat. A to pěkně z gruntu! Dalším chystaným krokem je zákaz učitelů na všech stupních vzdělávací soustavy.

Argumenty hlavní propagátorky nového návrhu, Gertrudy von Eintopf, jistě stojí za důkladné zvážení. "Vždyťoučko to dávníčko kažďoučký vědíčkuje, že nejvícoučejc stresíčku a traumátek zažívajíčkají dětíčky jenoumko kvůlíčku těmíčkům zkurveňoučkým bastadíčkům," objasnila radní své postoje v rozhovoru pro náš časopis. (Celý rozhovor vychází v našem pětiletčíku Život s Pásovcem, strana 666)

Paní von Eintopf ovšem nehodlá usnout na vavřínech a již nyní připravuje další reformy. Krom preventivního odebírání dětí všem rodičům, aby náhodou nebyly svědky jejich traumatizujících hádek, hodlá pokračovat i v oblasti traumat pozdějšího věku a zrušit všechny ředitele a podobnou verbež, zavést půjčky se záporným úrokem, které se časem budou splácet samy, a zakázat škareďoučké počasíčko.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!