Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Návrat pálení čarodějnic

Taky si myslíte, že jste celý život klamání a že svět je ve skutečnosti úplně jiný, než vám vždy říkali? Nebojte, viníci budou potrestáni!


Testování očisty duší na dobrovolnících

Po nedávném míchání křesel v Evropské radě pro etiku je dnes již jasné, že zlatý věk vědy odešel v našich končinách do věčných lovišť. Tuto instituci, jenž si jistě oprávněně klade za cíl potírat vrcholně škodlivé elementy v podobě vědeckých pracovníků, služebníků to Satanových, totiž ovládli hodní služebníci boží, kteří už na upálení experimentátorů s lidskými embryi dohlédnou. V našem světě je ale mnohem více zla, a tak jak jen dodoutnají hranice s embryonálními čaroději, zaplanou brzy nové. Takzvanému Svatému seznamu se samozřejmě nevyhnuly praktiky, jako je klonování nebo kejkle s genetickými úpravami organismů, ale rada si hodlá řádně jasně posvítit i na méně výrazné problémy. I když to tak prý na první pohled nevypadá, nanotechnologie není nic jiného než sprostá alchymie, a tedy dílo ďáblovo. Ony totiž prý všechny výzkumy v oblasti genetiky, biologie, fyziky a dalších oborů za posledních pár staletí nejsou nic jiného, než jedno velké ďábelské mámení a velká zkouška lidstva, ve které si prostě nemůžeme dovolit neuspět, a tak je nejvyšší čas na nápravu! Někteří extrémnější členové dokonce navrhují znovuzavedení desátků a přísné potírání bezvěrců, nicméně návrh byl zamítnut, neboť tímto problémem se již zabývá jiná organizace.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!